Ledende på droner til profesjonelt bruk i Norge.
- En fremtid med uendelige muligheter!

DJI Enterprise by Elefun

Droner i arbeid er en underavdeling av Elefun AS, spesialisert på DJI Enterprise-produkter for industri og profesjonell bruk av droner. Vår unike kompetanse og dedikerte medarbeidere hjelper deg med riktig utstyr!

  • DJI Enterprise partner og DJI importør
  • Dedikert Enterprise avdeling i Elefun AS
  • Elefun AS er Nordens største på droner
  • Solid bedrift med 10+ års erfaring med droner
  • Direkte telefonnummer
  • Serviceavdeling med erfarne serviceteknikere
  • Serviceavtaler og periodisk kontroll
  • Tett samarbeid med DJI sine tekniske avdelinger
  • Lånemodeller ved garantisaker
Stolt leverandør til

Hvem er DJI

DJI LogoDJI er verdensledende innen utvikling og produksjon av innovativ drone og kamerateknologi for kommersiell og fritidsbruk. Med hovedkontor i Shenzhen, allment vurdert som Kinas Silicon Valley, har DJI direkte tilgang til leverandørene, råvarene og den unge, kreative talentgruppen som er nødvendig for å oppnå suksess. Med utgangspunkt i disse ressursene har de vokst fra et lite kontor i 2006 med 20 ansatte til en global arbeidsstyrke på over 10.000 ansatte. Deres kontorer kan nå bli funnet i USA, Tyskland, Nederland, Japan, Sør-Korea, Beijing, Shanghai og Hong Kong. Som et privateid og operert selskap fokuserer DJI på sin egen visjon, og støtter kreative, kommersielle og ideelle organisasjoner av deres teknologi. I dag omdefinerer DJI-produkter næringer. Profesjonelle innen samfunnssikkerhet, bygg og anlegg, infrastruktur, energi, media og landbruk bruker modeller fra DJI for å effektivisere deres arbeid. DJI har i dag en markedsandel på rundt 74% på verdensbasis.

Vår kontaktperson

Gunnar Inge Gusdal

Gunnar Inge Gusdal

Key Account Manager

Kontakt: gunnar@droneriarbeid.no
Telefon: 37 40 72 47

Gunnar Inge har vært ansatt i Elefun AS i over 11 år og har holdt på med radiostyrt i rundt 18år. Lidenskapen for droner kom i 2008 etter ett møte med DJI på messe i Tyskland. Han har fulgt alle modellene som er kommet fra DJI siden den tid og innehar bred kunnskap og kompetanse i dette segmentet.

RO3 sertifisert

Kontakt oss

Ta kontakt angående ditt prosjekt. En god dialog er alltid viktig for å komme frem til den beste løsningen. Du kan enten henvende deg via skjemaet under, eller ta direkte kontakt med Gunnar Inge Gusdal i vårt DJI Enterprise team.